Landelijk dressoir

Landelijke dressoirs

Een zee aan bergruimte in een stijlvolle kast

Zo kiest u het dressoir dat bij u past

"Een dressoir is een veelzijdig inzetbare kast"

Dressoir bij eethoek

Dressoir: meubelstuk met vele functies

Het dressoir stamt al uit de middeleeuwen. Toen was het een meubelstuk waar voornamelijk servies en dergelijken in opgeborgen werden. Tijdens grote diners werd het dressoir gebruikt als verlengstuk van de tafel, om schalen op uit te stallen. 


Tegenwoordig wordt het dressoir overal in huis toegepast. Deze handige kast biedt u een zee aan ruimte achter de deurtjes en in de lades. Op het dressoir heeft u een schitterende ruimte om leuke accessoires en foto's neer te zetten. 

Dressoir in landelijke stijl

Dressoir in landelijke stijl

Een dressoir past schitterend in de landelijke woonstijl. Dit meubelstuk biedt u volop de mogelijkheid om uw landelijke accessoires gezellig neer te zetten. Alles wat u uit het zicht wilt opbergen verdwijnt achter de deurtjes en alleen uw mooiste spullen blijven in het zicht staan. 


Er zijn dressoirs in diverse maten, zodat er ook voor dat smalle muurtje een leuk dressoir te vinden is. Dressoirs doen het goed in de:

  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Hal
  • Keuken
  • Eetkamer

"Een dressoir dat perfect bij uw interieur past? Stel hem zelf samen"

Dressoir in landelijke inrichting

Dressoirs in alle soorten en maten

Een dressoir mag eigenlijk niet ontbreken in uw landelijke interieur. In onze webshop vindt u dressoirkasten in allerlei soorten en maten. U kiest zelf welke kleur het beste bij de rest van uw landelijke interieur past. Van natuurlijke houttinten tot trendy lakken, aan u de keus. 


Ook de handgrepen mag u zelf kiezen. Wilt u liever klassiek brons of een stoere antiek zilveren handgreep op uw deuren en lades? 

Een kleine greep uit de beschikbare kleuren en beslag:

Landelijk dressoir kast

Het dressoir is overal in huis inzetbaar

  • Woonkamer: Hier is het dressoir enorm handig om allerlei spullen in op te bergen. Van uw vazen, spelletjes en kaarsen tot het speelgoed van de kinderen. Ook wordt dit meubel vaak gebruikt om de tv boven te hangen. In de kast is voldoende ruimte voor de overige apparatuur.
  • Hal: In de hal is een dressoir ideaal voor het opbergen van sleutels, handschoenen, mutsen en sjaals. Bovenop zet u leuke accessoires. 
  • Slaapkamer: De slaapkamer kan altijd een dressoir gebruiken voor het opbergen van uw kleinere kledingstukken en andere accessoires.   
  • Keuken: Natuurlijk blijft het dressoir hier ideaal voor het opbergen van allerlei spullen en biedt deze kast u extra werkblad.

Zo kan uw nieuwe dressoir eruit komen te zien: 

Welk dressoir past perfect in uw interieur?

In onze webshop vindt u een breed assortiment dressoirs in allerlei maten, stijlen en uitvoeringen. Hier kunt u op uw gemak rondkijken.


Vindt u het lastig om van een scherm uw droomkast uit te kiezen? Kom dan naar onze toonzaal, we hebben diverse modellen staan.