Landelijke eettafel

Landelijke eettafels

Schuif gezellig aan en geniet...

Zo kiest u de eettafel die bij u past

"Een eettafel die u uitnodigt om uren ontspannen te dineren en natafelen met vrienden en familie"

Eettafel in landelijke stijl

Eettafel voor uw landelijke interieur

Een schitterende houten tafel die meteen de sfeer geeft waar u naar op zoek bent? Een landelijke eettafel geeft uw interieur warmte en gezelligheid. Gecombineerd met de juiste stoelen zal uw eettafel uitnodigen tot vele uren genieten van heerlijke maaltijden en goede gesprekken.


Kies daarom de eettafel die past bij uw smaak en aansluit bij de rest van uw landelijke interieur. In onze webshop bieden we een ruime keus landelijke eetkamertafels, die u helemaal naar uw smaak aan kunt passen.

Landelijke ronde eettafel

Welke landelijke eettafel kiest u?

Landelijke eettafels zijn er in allerlei vormen en maten. Welke tafel past het beste bij uw interieur? Kiest u voor een lange, rechthoekige eettafel. Of wilt u liever een ronde of ovale vorm?


Alles is mogelijk in onze webshop. U bepaalt de vorm, de kleur van het tafelblad en de afwerking van de randen. Combineer het geheel met de tafelpoten die u mooi vindt en u kunt genieten van de perfecte eettafel in uw landelijke interieur. 

"Een eettafel die perfect in uw landelijke interieur past? Stel hem zelf samen"

Landelijke eettafel met metalen poot

In 3 stappen de perfecte landelijke eettafel

In onze webshop vindt u prachtige landelijke tafels in allerlei soorten en maten. Het mooiste? U kunt uw tafel helemaal zelf samenstellen. Zo voldoet uw tafel helemaal aan uw wensen.


  • 1. Kies het profiel van het tafelblad: Robuust, Zen of Bol.
  • 2. Kies de afmetingen van uw tafel, er zijn 5 maten beschikbaar.
  • 3. Kies de poten die u graag onder uw tafel wilt, er zijn X, U en A poten in verschillende uitvoeringen.

Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren afwerking, zodat u de kleur van uw tafel af kunt stemmen op de rest van uw interieur. 

Welke tafelpoot kiest u voor uw landelijke tafel?

Zo kan uw nieuwe eettafel eruit komen te zien: 

Welke eettafel past perfect in uw landelijke interieur?

In onze webshop vindt u een breed assortiment eettafels in allerlei maten, stijlen en uitvoeringen. Hier kunt u op uw gemak rondkijken. 


Vindt u het lastig om van een scherm uw tafel uit te kiezen? Kom dan naar onze toonzaal, we hebben diverse modellen staan.