Landelijke salontafel chic oak

Landelijke salontafels

Een functioneel meubel én het middelpunt van uw zithoek

Zo kiest u de salontafel die bij u past

"Een landelijke salontafel maakt uw zithoek compleet"

Kleine landelijke salontafel

Welke salontafel past in uw landelijke interieur?

Salontafels zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte kiest u voor een grote of kleinere salontafel in uw zithoek. 

Door een salontafel te kiezen met vakken en lades krijgt u er ook nog extra bergruimte bij. Hier kunt u uw boek, tijdschrift of afstandsbedieningen kwijt, zodat de ruimte op uw salontafel vrij blijft voor kopjes, lekkere hapjes en een gezellig bloemetje.

Landelijke salontafel Oslo

Landelijke salontafel naar uw smaak

Hoe ziet uw ideale salontafel eruit? Een salontafel bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw zithoek. Een gezellige salontafel is de blikvanger waar de rest van uw zithoek omheen gezet wordt. 

Kies daarom uw salontafel met zorg en stel hem samen naar uw smaak. In onze webshop bieden we u volop mogelijkheden om uw salontafel aan te passen, zodat hij helemaal past bij uw interieur. 

"Een salontafel die perfect in uw landelijke interieur past? Stel hem zelf samen"

Landelijke salontafel chic oak

De perfecte landelijke salontafel

Uw salontafel helemaal laten passen bij de rest van uw interieur? Stel hem zelf samen in de juiste kleur en kies de handgrepen die passen bij uw andere meubelen.


Heeft u bijvoorbeeld een buffetkast met antiek ogende, bronzen handgrepen? Kies handgreepjes in dezelfde stijl voor de lades in uw salontafel. Zo past uw salontafel perfect in uw landelijke interieur.

Een kleine greep uit de beschikbare kleuren en beslag:

Zo kan uw nieuwe salontafel eruit komen te zien: 

Welke salontafel past perfect in uw landelijke interieur?

In onze webshop vindt u een breed assortiment salontafels in allerlei maten, stijlen en uitvoeringen. Hier kunt u op uw gemak rondkijken. 


Vindt u het lastig om van een scherm uw tafel uit te kiezen? Kom dan naar onze toonzaal, we hebben diverse modellen staan.