Landelijk tv meubel

Landelijke tv meubels

Uw tv en andere apparatuur netjes opgeborgen

Zo kiest u het tv meubel dat bij u past

"Een functioneel tv meubel, dat ook nog past bij de rest van uw landelijke interieur"

Tv meubel landelijk chic

Tv meubel als middelpunt van uw landelijke interieur

Of we willen of niet, het tv meubel is vaak het middelpunt van het interieur. Om ontspannen tv te kunnen kijken wordt de inrichting hierop afgestemd. Door zijn opvallende positie is het nog belangrijker dat uw tv meubel goed past bij de rest van uw interieur. 


Daarnaast moet een tv meubel ook functioneel zijn. Alle ontsierende snoeren, overige apparatuur en bijbehorende spullen wilt u gemakkelijk op kunnen bergen. Netjes uit het zicht, zodat de gezellige landelijke sfeer niet wordt verstoord door allerlei rondslingerende apparaten. 

Tv meubel cosy

Tv meubel in landelijke stijl

Een tv is niet het mooiste apparaat in uw landelijke interieur. Het grote zwarte vlak is altijd prominent aanwezig. Door een mooi tv meubel te kiezen betrekt u het geheel meer bij uw interieur. 


Tv modellen en afmetingen veranderen constant. We raden u aan om een tv meubel te kiezen die past bij de afmetingen van uw tv en daarbij ook rekening te houden met de aankoop van een andere tv in de toekomst.  


De tv meubelen in onze webshop zijn gemaakt van natuurlijke materialen en uitgevoerd in rustige kleuren. Hierdoor staat het meubel prachtig in uw landelijke interieur en kunt u in alle rust tv kijken. 

Schermen uit het zicht houden in uw landelijke interieur? Dat kan!

Tv meubel eyeglass

Tv meubel eyeglass dicht

Landelijke computer kast

Landelijke computer kast

Landelijke computer kast dicht

"Een tv meubel dat perfect bij uw interieur past? Stel hem zelf samen"

Landelijk tv meubel

Pas uw tv meubel naar wens aan

Heeft u eindelijk het perfecte tv meubel gevonden, is de kleur anders dan de meubelen in uw landelijke interieur. Of passen de handgrepen er eigenlijk net niet bij. 


Geen probleem. In onze webshop heeft u ruime keus uit diverse natuurlijke kleuren en trendy lakken. Ook de handgrepen kunt u naar wens aanpassen, zodat uw tv meubel helemaal past bij uw landelijke inrichting. 

Een kleine greep uit de beschikbare kleuren en beslag:

Zo kan uw nieuwe tv meubel eruit komen te zien: 

Welk tv meubel past perfect in uw interieur?

In onze webshop vindt u een breed assortiment tv meubels in allerlei maten, stijlen en uitvoeringen. Hier kunt u op uw gemak rondkijken.


Vindt u het lastig om van een scherm uw meubel uit te kiezen? Kom dan naar onze toonzaal, we hebben diverse modellen staan.