Vitrinekast landelijk

Landelijke vitrinekasten

Laat uw mooiste accessoires, servies en souvenirs zien

Zo kiest u de vitrinekast die bij u past

"Berg uw kostbare souvenirs en mooiste bezittingen veilig en stofvrij op in een vitrinekast"

Landelijke vitrinekasten

Landelijke vitrinekasten maken uw spullen nóg mooier

Uw mooiste accessoires en bijzondere souvenirs opbergen in een vitrinekast geeft ze nog meer waarde. De aantrekkingskracht van spullen achter glas is groot. Ze komen nog mooier uit en geven uw interieur direct een luxe uitstraling.

 

Het is zonde om zulke mooie spullen weg te stoppen achter gesloten deuren, maar u bent er ook voorzichtig mee. Dan is een vitrinekast ideaal. Uw spullen blijven stofvrij en zijn buiten bereik van kinderen en huisdieren, terwijl u er toch elke dag van kunt genieten.

Landelijke vitrinekast inrichten

Altijd plek voor een vitrinekast in uw interieur

Vitrinekasten staan prachtig in uw landelijke interieur. U kunt er uw mooiste verzamelingen in kwijt en uw pronkstukken krijgen een plek in de spotlight. Vitrinekasten kunnen eigenlijk overal staan. In ons assortiment vindt u vitrinekasten in allerlei maten, waardoor er altijd een geschikt plekje te vinden is.


  • Woonkamer
  • Eetkamer
  • Slaapkamer
  • Ruime hal
  • Kantoor

"Een vitrinekast die perfect bij uw interieur past? Stel hem zelf samen"

Vitrinekast zelf samenstellen

Landelijke vitrinekast zoals u hem wilt hebben

Maak van uw vitrinekast een echte blikvanger door hem helemaal aan te passen naar uw wensen. Zo trekken uw mooiste accessoires nog meer aandacht. Kies voor natuurlijke houttinten of trendy kleuren. Pas de handgrepen aan naar smaak.

 

Het is natuurlijk mooi als uw vitrinekast past bij de rest van uw landelijke inrichting. In onze webshop vindt u diverse meubelseries die perfect bij elkaar passen. Zo stelt u het interieur van uw dromen samen.  

Een kleine greep uit de beschikbare kleuren en beslag:

Vitrinekast landelijk interieur

Wat gaat u in uw vitrinekast zetten?

U kunt uw vitrinekast inrichten zoals u het wilt. Stal er uw mooiste foto’s in uit, laat uw verzameling edelstenen zien, uw mooiste landelijke accessoires of uw kostbare boekenverzameling. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Zet u de kast in uw eetkamer? Waarom zou uw mooiste servies maar enkele keren per jaar te zien zijn? Stal het uit in uw vitrine.

U kunt uw vitrinekast zelfs omtoveren tot echte barkast. Presenteer uw mooiste flessen, karaffen en glazen. Klaar voor een gezellige avond.

Zo kan uw nieuwe vitrinekast eruit komen te zien: 

Welke vitrinekast past perfect in uw interieur?

In onze webshop vindt u een breed assortiment vitrinekasten in allerlei maten, stijlen en uitvoeringen. Hier kunt u op uw gemak rondkijken.


Vindt u het lastig om van een scherm uw droomkast uit te kiezen? Kom dan naar onze toonzaal, we hebben diverse modellen staan.